Lebih Ramai Tidak Berpuas Hati Dengan Return TH / ASB

Berikut adalah poll ringkas yang dibuat baru-baru ini.

Apakah follower Pakdi.net ini berpuas hati atau tidak berpuas hati dengan return TH / ASB. Inilah hasilnya:

.

Terima kasih kepada semua yang mengambil bahagian.

Ada yang berpuas hati. Tetapi lebih ramai yang tidak berpuas hati. Maka, selalunya apa yang kalian buat jika tak puas hati ?

Boleh beri pilihan kalian yang lain dalam ruangan komen.

About the author: Nak cari individu yang boleh bercakap tentang urus duit untuk organisasi anda ? >>Klik sini untuk keterangan lanjut<<

1 comment… add one
  • anon Nov 17, 2016

    adoi yai, ok la tu 5% – 8% return tu. nak tinggi mane ag. ag pun ni kan investment yg low risk. Low Risk, Low Return. nak expect low risk high return pak hang. apa la wei

Leave a Comment