Belajar Cara Langsai Hutang Secara Percuma

Saya mahu memberikan khidmat coaching urus hutang secara percuma.

InsyaAllah, sepanjang tahun 2013.

Ya, percuma.

Sila bookmark blog ini.
Sebarkan kepada rakan-rakan & keluarga.
Barangkali tuan puan tidak memerlukan, tapi mungkin ada individu yang kita kenal memerlukan.

Tempat adalah terhad. (Saya lakukan seorang diri ya, jadi punya had kemampuan)

Kalian juga dapat ikuti panduan urus hutang ini melalui Facebook & Twitter.

Facebook: Sila klik dan LIKE.
Twitter: Sila search #SetelHutang

About the author: Suzardi Maulan, penulis tutorial online Panduan Cashflow & Panduan Saham Untuk Pelabur Baru. Sila klik sini untuk membaca profil penuh.

42 comments… add one

  • Wan_PMD Jan 4, 2013

    Saya berminat.. =)

  • drsir Jan 4, 2013

    saya pun berminat jgk

  • helmi fadzli Jan 5, 2013

    saya berminat

  • aBu Jan 5, 2013

    Saya pasti mahu, hehe..

  • azri Jan 6, 2013

    saya pun nak juga…

  • Ainie Jan 7, 2013

    sangat2 berminat!… ilmu yg susah nak dapat dengan percuma nie..:)

  • Suzardi Maulan Jan 7, 2013

    Semoga tuan puan yang berminat dapat mengikut tips-tips yang diberikan sebelum saya memulakan pengambilan batch 1.

  • Fauzie Jan 7, 2013

    Salam.. Sy juga berminat.. Mohon dipertimbangkan.. Terima kash..

    • eazaq Jan 8, 2013

      saya berminat

  • Johari Rajikin Jan 7, 2013

    salam, saya juga berminat..berharap sangat dapat terpilih..terima kasih tuan..

  • maz Jan 8, 2013

    Salam. Saya pun amat berminat mendalami ilmu ini.

  • faridah Jan 8, 2013

    Saya berminat sangat2…..saya rajin cari duit …Hutang pun tak la banyak ….tapi Pengurusan Wang saya haru-biru!!!…

  • huzaifi Jan 8, 2013

    Semoga usaha tuan mendapat pahala berpanjangan dari Allah swt..

    saya masih dalam proses mempraktikkan panduan cashflow..lebih berminat pd bahagian menambah sumber pendapatan :)

  • linda Jan 8, 2013

    saya pon minat juga

  • MN Jan 8, 2013

    Salam Pakdi.
    Saya dan rakan berminat dengan tawaran ini.
    T.kasih

  • LEEZA Jan 8, 2013

    saya pon minat juga

  • azizi Jan 8, 2013

    Saya berminat tuan…

  • Imah Jan 8, 2013

    Salam,

    Saya berminat..

  • Janatul Jan 8, 2013

    Salam pakdi, saya sgt2 berminat… sblm ni banyak baca artikel je (tp gagal utk disiplin kan diri dlm pengurusan kewangan)… harap dapat peluang masuk 1st batch and praktikkan ilmu yang dpt ni dan boleh guide adik2 saya tentang ilmu pengurusan kewangan ni supaya jgn terlambat mcm saya…

  • fairoz Jan 8, 2013

    saya berminat

  • fairoz Jan 8, 2013

    saya berminat, mohon dipertimbangkan

  • myra Jan 8, 2013

    sy pn berminat nak tau gak..

  • sal Jan 8, 2013

    sangat berminat untuk mengususkan bad debt saya… :)

  • Leeya Jan 9, 2013

    Saya berminat untuk mendalam ilmu ini.. terima kasih..

  • amin007.ledang Jan 9, 2013

    tertinggal bas banyak sangat hehehe.
    saya pun berminat…

  • zulkhaida Jan 10, 2013

    saya berminat sgt…..selalu baca web-site Pak Di…byk ilmu di pelajari

  • sam shaiful Jan 11, 2013

    Berminat juga. Saya antara pengikut setia pakdi :)

  • RafaizulRahman Jan 15, 2013

    saya berminat

  • farid Jan 15, 2013

    berminat nak join…hutang saya banyak…

  • pudin76 Jan 15, 2013

    salam. saya berminat untuk menyertai julung-julung program yang mampu mengubah minda dan sikap orang melayu kita. tahniah dan looking forward from pakdi.

  • maz Jan 15, 2013

    Salam. Amat berminat kerana tidak mempunyai ilmu dalam bidang pengurusan wang dan hutang.

  • ida Jan 15, 2013

    saya nak jugak….

  • Rosli Jan 15, 2013

    Salam. Saya juga berminat. Mohon dipertimbangkan saya juga. Terima kasih Tuan Pak Di.

  • izzat Jan 16, 2013

    saya pon minat..

  • Nora Jan 17, 2013

    Saya berminat nak belajar cara melangsaikan hutang.Tapi bagaimana ya?

  • Suzardi Maulan Jan 17, 2013
  • noe Jan 17, 2013

    Assalam Pak Di..
    Saya berminat sangat2…
    Dah email kelmarin dah.. terima kaseh Pak Di

  • Arrazi Jan 27, 2013

    Usaha yang murni. Tahniah atas usaha seperti ini. Urus hutang sangat penting pada hari ini.

  • amir Jan 31, 2013

    salam. saya pun amat2 berminat. tq :)

  • Alif Feb 10, 2013

    Saya teramat berminat.

  • suzana Mar 23, 2013

    Bosan asik nk jual ilmu jer bkn berkongsi

  • suzana Mar 23, 2013

    Bosan asik nk jual ilmu jer bkn berkongsi secara berhemat

Leave a Comment